Rudkøbing Roklub

Home | Klubben | Aktiviteter | Turforslag | Faciliteter | Bestyrelsen | Kontakt

Rudkøbing Roklub, som er en af landets ældste, er stiftet den 1. maj 1898.

Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport.

Roklubben ligger som en perle i Det Sydfynske Øhav med mange muligheder      for både lange og korte ro-ture.

Klubben har ca. 45 aktive og ca. 25 passive medlemmer i alderen fra 12 85      år. Klubben lægger vægt på motionsroning og langture i inriggere, men har      også scullere.

I april starter der instruktion for nye roere. For at starte skal man være fyldt 12    år og kunne svømme 300 meter .

Tirsdag er klubaften med ro-ture og fællesspisning. Om vinteren     vedligeholdes både og materiel.

Onsdag formiddag mødes gruppen 60+. I sæsonen med ro-ture og hygge. Om    vinteren benyttes klubbens motionsrum, og man tager i svømmehallen.

Torsdag er der rotur med madpakker.

Fredag formiddag er der klubroning.